Hieronder vindt u de prijzen en beschikbaarheid van ons vakantiehuis

U kunt hieronder direct online boeken. Voor boekingen of meer informatie kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen


Oktoferfest Zeddam weekend 28 oktober 2022 vlakbij het vakantiehuis

Op vrijdagavond 28 oktober en zaterdagmiddag/-avond 29 oktober vindt vlakbij het vakantiehuis het Oktoberfest Zeddam plaats. Hierdoor zal er naar verwachting geluidsoverlast bij het vakantiehuis zijn. De huurprijs voor het (lange) weekend van 28 oktober is inclusief entreekaarten voor het Oktoberfest voor de vrijdagavond en/of zaterdag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aankomst en vertrek:
Weekend: aankomst op vrijdag rond 16.00, vertrek op zondag tot 20.00
Lang weekend: aankomst op vrijdag rond 16.00, vertrek op maandag om 10.00
Week: aankomst op vrijdag rond 16.00, vertrek op vrijdag om 10.00
Midweek: aankomst op maandag rond 16.00, vertrek op vrijdag om 10.00

De aankomst- en vertrektijden zijn indicatief, wij proberen hierbij in overleg met u zo flexibel mogelijk te zijn.
Afhankelijk van de planning kunt u (met name buiten de schoolvakanties) bijvoorbeeld op vrijdag al om 14.00 aankomen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Boekingen onder voorbehoud van acceptatie. Uw boeking is pas geldig indien deze door ons schriftelijk of per e-mail is bevestigd.

Let op: in de boekingsmodule hieronder is ook de beschikbaarheid van andere huizen die wij verhuren opgenomen. Met name bij kleinere schermen valt dit niet altijd direct op. Selecteer dus eerst het huis van uw keuze voor u de prijsopgave opvraagt